HR Alert
close Open
HR Alert

Over HR Alert

Al 15 jaar staat HR Alert bekend voor hun onafhankelijkheid, onpartijdigheid en hun nabijheid bij het HR publiek. Sinds 2006 brengt onze HR Alert-nieuwsbrief driemaal per week het belangrijkste HR-nieuws van België, kort en bondig in het Nederlands en het Frans. HR Alert is een essentiële bron voor HR-professionals en bedrijfsleiders en vormt een gids voor alles wat met HR te maken heeft.

Neutraal blijven, zowel redactioneel als commercieel, is ons kenmerk. We produceren een gratis nieuwsbrief die, dankzij de omvang van onze database, aantrekkelijk is voor adverteerders en langdurige partners en waardoor onze winstgevendheid behouden blijft.

We omarmen het concept van smart brevity en geven prioriteit aan zorgvuldig opgestelde updates, gekoppeld aan betrouwbare links om onze lezers kostbare tijd te besparen. HR Alert dient als doorgang naar andere nieuwsbronnen, wanneer deze relevante inzichten bieden in o.a. personeelsbeleid en arbeidswetgeving, alsook welzijn, productiviteit, technologie en mobiliteit binnen de werkplek.

Ons nieuws komt fris aan en is klaar voor onmiddellijke actie. Door op de juiste link te klikken, komen HR-professionals direct in actie. Hoewel we het nieuws in enkele woorden voor ze samenvatten, kunnen lezers ook dieper in de details duiken met een simpele klik naar de originele bron. Dit bespaart hen een lange zoektocht op het internet.

Bij HR Alert vermijden we fake news. We controleren regelmatig 50 websites, selecteren de beste en vervangen de rest. Al 15 jaar werpt onze toewijding vruchten af, zodat onze rapporten uitsluitend verwijzen naar betrouwbare bronnen.