Real Time News
for Human Resources Governance

Ambitieuse Administratief Assistent (M/V) voor de personeelsafdeling

Steelforce

Steelforce, met hoofdzetel in het centrum van Antwerpen, is een belangrijke speler in de internationale handel in staalproducten.
Samen exporteren we jaarlijks meer dan 2 mio T staal naar 85 landen in verschillende continenten, waarmee we een omzet realiseren van 1 miljard euro.

AMBITIEUZE ADMINISTRATIEF ASSISTENT (M/V) VOOR DE PERSONEELSAFDELING

Functie:

Naast de maandelijkse loonsverwerking, verzorg je de volledige personeelsadministratie en maak je recurrente rapporteringen. Je zal algemene ondersteuning bieden aan de HR director in diverse HR-projecten. Gaandeweg zal je je verder integreren in onze internationale HR-omgeving en zullen je verantwoordelijkheden samen met je takenpakket uitbreiden, steeds rekening houdend met jouw persoonlijke sterktes en je ambities. Alle facetten van een modern HR-beleid zullen op je pad komen: recrutering en selectie, onboarding, retentie, comp&ben, social&legal, leadership, permanent performance plan,... Je wordt de rechterhand van de HR-director, met wie je in een klein team zal samenwerken.

Profiel:

We geven de voorkeur aan een ambitieuze bachelor/master mét afstudeerrichting in HR en bij voorkeur enkele jaren relevante ervaring in een payroll- en/of generalistische (internationale) HR-omgeving. Ben je daarnaast perfectionistisch, administratief én organisatorisch sterk met een dynamische persoonlijkheid én neem je graag zelf verantwoordelijkheid? Naast Nederlands is een goede kennis van Engels zeker noodzakelijk.

Je komt terecht in de internationale, dynamische wereld van de staaltrading. Naast een mooi salaris in lijn met je ervaring zal je kunnen rekenen op interessante extralegale voorwaarden én de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien in een internationale context.

Klaar om de uitdaging aan te gaan en samen met ons je talenten verder te ontwikkelen?
Contacteer: peggy.laenen@steelforce.net

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren.

Wij plaatsen ook analytische, advertentie- en socialemediacookies; klik op Meer informatie om deze te weigeren.