branded-communication

Printervriendelijke versieVerstuur naar een vriend

Back

Branded Communication

Een volledig door u op maat gemaakte communicatie wordt verzonden naar de hele database van HR Alert. Er zijn tal van mogelijkheden: een promotionele actie, een persbericht, een enquête… of moedig onze HR Alert leden aan om meer informatie te vragen over uw producten of diensten.

 

Te leveren materiaal

  • Tekst

- De subject van de e-mail in het Nederlands en in het Frans.

- Titel : in het Frans en het Nederlands, max. 40 karakters, inclusief spaties. Geen uitroeptekens, geen woorden in hoofdletters behalve voor merknamen die altijd in hoofdletters geschreven worden (SAP, IBM, ...).

- Het artikel: maximum 700 karakters, inclusief spaties. Bepaalde elementen (de naam van een event, de titel van een white paper…) kunnen op de voorgrond geplaatst worden door ze in het vet te drukken.

- Call to action: kort en duidelijk bericht onderaan het artikel in vet en onderlijnd.  Voorbeeld : «Schrijf u in voor (naam van het seminarie)» of «Download (dit document)». Deze call-to-action is tegelijk ook een hyperlink naar uw landingspagina. Als alternatief kan u een e-mail mailto:link gebruiken.

 

  •  Visuals

- De eventuele te integreren visuals (logo of afbeelding) dienen aangeleverd in bestandsformaat gif, jpg of PDF. Voeg de hyperlinks (zowel voor de NL als voor de FR versie) toe als u de gebruikers vanuit de visual naar uw site wil laten doorklikken.

 

Leveringstijd

De tekst(en), visuals en linken moeten een week voor de verschijningsdatum bij ons aankomen.

 

Onze partners